– Insculpt 4.0

Byg muskelmasse og forbrænd fedt. Helt uden sved på panden eller kirugiske indgreb.

Kan du tage 20.000 mavebøjninger på 30 minutter? Formentlig ikke. Men med vores nye insculpt behandling kan du! Behandlingen aktiverer ca. 20.000 muskelsammentrækninger i løbet af kun 30 minutter og efterlader dig med en mere tonet krop.

Resultater der taler for sig selv

Virkningen af Insculpting er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Så hvis du ønsker at øge fedtforbrændingen, opbygge muskler, og reducere cellulite, så er denne behandlingsform utrolig effektiv.

Efter 6 behandlinger

Efter 10 behandlinger

Efter 7 behandlinger

Hvor ønsker du hjælp til at opnå ekstra muskelmasse og mindre fedt?

Vi tilbyder Insculpt behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.

Mavemuskler

Numsen

ARME / TRICEPS​

Ben

Biceps

Sådan fungerer insculpting

Under behandlingen bliver udvalgte muskelgrupper udsat for høj-intensitet elektromagnetisk energi, som får musklerne til at trække sig sammen i det område der behandles. Behandlingen er den første af sin slags der bygger muskelmasse og forbrænder fedtceller i behandlingsområdet på samme tid.

De muskelsammentrækninger behandlingen fremtvinger er langt mere effektive og dybbere end dem vi selv skaber under en vanlig styrketræning. Kroppen reagerer på disse sammentrækninger ved at styrke muskelfibrene, hvilket resulterer i muskelvækst og øget styrke.

Den høje aktivitet i musklerne under behandlingen er energikrævende for kroppen, hvilket betyder en øget forbrænding og frigivelse af fedtsyrer fra fedtcellerne.

Fordele med Insculpt 4.0

Virker insculpting overhovedet?

Insculpting er klinisk bevist til at øge muskelmassen samt reducere stædigt fedt på det behandlede område. En amerikansk undersøgelse på 100 testpersoner, over en periode på 3 måneder, viser en gennemsnitlig øgning af muskelmassen på 16% og fedtreduktion på 19%. Læs studiet her.

- 0 %
Reducering af fedt
+ 0 %
Øgning af muskelmasse

Priser

Priser på insculpt behandling

Hvis du endnu ikke har prøvet Insculpting hos os, kan du få en prøvebehandling for kun 500 kr. Efter endt behandling, kan du vælge at stoppe eller gå videre med en af vores forløb. Gælder kun for nye kunder.

500 kr

Til dig der ønsker at vedligeholde dine resultater efter længere tids pause. Giver adgang til 1 behandling á 30 minutter med 1 håndtag.

1.000 kr

Her får du et klippekort på 4 Insculpt behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

2.500 kr

Her får du et klippekort på 6 Insculpt behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

3.500 kr

Klippekortet giver adgang til 6 Insculpt behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag + en cryo behandling efter hver Insculpt session.

4.400 kr

Klippekortet giver adgang til 10 Insculpt behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag.

4.500 kr

Til dig der vil have mest for pengene. Klippekortet giver adgang til 10 Insculpt behandlinger á 30 minutter med 1 håndtag + en cryo behandling efter hver Insculpt session.

6.400 kr

Gælder nye kunder

Spar 50% med en prøvebehandling

Har du endnu ikke prøvet Insculpting hos os? Book en prøvebehandling til halv pris og se om det er noget for dig.

Klinikker

Vores klinikker

København Ø

Aarhus C

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@cryocare.dk– Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Du vil få påsat en eller to applikationer, afhængig af hvilket område, der behandles.

Intensiteten af den elektromagnetiske energi starter ud på et lavt niveau. Under behandlingen skruer vi stolle og roligt energiniveauet op, indtil vi når et passende niveau til netop din kropstype.

Behandlingen tager 30 minutter. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at man får 4-6 behandlinger over 2-3 uger.

Vi tilbyder behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.
Umiddelbart efter et afsluttet forløb, vil du kunne se resultatet i form af større og stærkere muskler. Hvis du er i god form, vil du se resultater allerede efter første behandling. Dog vil det endelige resultat vise sig nogle uger efter et afsluttet forløb, da musklerne vokser over tid, og fedtreduktionen sker over uger til måneder.
Insculpt 4.0 er til dig der ønsker at blive strammet op og komme stædige fedtdepoter til livs.
  • Opbygger styrke/muskelmasse, mindsker fedtdepoter og toner kroppen.
  • Kombinationen af den fedtreducerende-og muskeopbyggende effekt, gør Insculpt metoden til den mest effektive (ikke kirugiske) krops-formende behandlingsform på markedet.
Behandlingen er smertefri. Dog kan der forekomme muskelømhed, sammenlignet med den ømhed der kan opstå under en styrketræning ved middel til høj intensistet.
Du kan have det tøj på du ønsker (f.eks. træningstøj, hverdagstøj etc). Dog må du ikke have noget metal på der hvor behandlingen kommer til at foregå. Du kan f.eks. ikke have et metal bælte på, hvis du ønsker at behandle maven.
Ligesom med alt andet muskelvækst skal de resultater du opnår med Insculpt vedligeholdes med regelmæssig træning og sund kost.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig Insculpt behandlinger hvis du:

  • Er gravid eller ammer.
  • Lider af epilepsi.
  • Har tidligere haft et hjerteanfald eller har et svagt hjerte.
  • Har metaliske implantanter i kroppen. F.eks. metalskruer efter en operation eller en pacemaker.
  • Lider af cancer.
  • Har en hjerneskade eller har undergået en hjerneoperation.
  • Har en pacemaker.