Byg muskler og forbrænd stædige fedtdepoter. Uden at få sved på panden eller kirugiske indgreb.

Modtag et værdibevis til én Insculpt behandling for kun 500 kr. (normalt 1.000 kr.)

20.000 mavebøjninger på kun 30 minutter. Kan det lade sig gøre? Ja det kan det. Med den innovative Insculpt behandling kan du bygge muskelmasse og komme dine stædige fedtdepoter til livs. Vel og mærke uden det indebærer kirugiske indgreb eller en tur i fitness centeret. Så hvis du drømmer om en mere tonet krop, så er Insculpt måske noget for dig…

Resultaterne taler for sig selv

Virkningen af Insculpting er klinisk dokumenteret og FDA godkendt. Så hvis du ønsker at øge fedtforbrændingen, opbygge muskler, og reducere appelsinhud, så er denne behandlingsform utrolig effektiv.

Efter 6 behandlinger

Efter 10 behandlinger

Efter 7 behandlinger

Hvor ønsker du hjælp til at opnå ekstra muskelmasse og mindre fedt?

Vi tilbyder Insculpt behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.

Mavemuskler

Numsen

ARME / TRICEPS​

Ben

Biceps

Sådan fungerer Insculpt

Under behandlingen bliver udvalgte muskelgrupper udsat for høj-intensitet elektromagnetisk energi, som får musklerne til at trække sig sammen i det område der behandles. Behandlingen er den første af sin slags der bygger muskelmasse og forbrænder fedtceller i behandlingsområdet på samme tid.

De muskelsammentrækninger behandlingen fremtvinger, er langt mere effektive og dybbere end dem vi selv skaber under en vanlig styrketræning. Kroppen reagerer på disse sammentrækninger ved at styrke muskelfibrene, hvilket resulterer i muskelvækst og øget styrke.

Den høje aktivitet i musklerne under behandlingen er energikrævende for kroppen, hvilket betyder en øget forbrænding og frigivelse af fedtsyrer fra fedtcellerne.

Hvorfor vælge Insculpt behandlingsformen

Virker insculpting overhovedet?

Insculpting er klinisk bevist til at øge muskelmassen samt reducere stædigt fedt på det behandlede område. En amerikansk undersøgelse på 100 testpersoner, over en periode på 3 måneder, viser en gennemsnitlig øgning af muskelmassen på 16% og fedtreduktion på 19%. Læs studiet her.

- 0 %
Reducering af fedt
+ 0 %
Øgning af muskelmasse

Hent dit værdibevis til en prøvebehandling

Du modtager et værdibevis til 1x Insculpt prøvebehandling for kun 500 kr. (normalt 1.000 kr.). Ønsker du at fortsætte behandlingerne, har du mulighed for at opgradere din prøvebehandling for 2.500 kr. og modtage yderligere 5 behandlinger, hvilket er markedets skarpeste pris.

Perfekt til dig der:

Normalpris: 1.000 kr.

Din pris: 500 kr.

Udfyld formularen og modtag dit værdibevis

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@cryocare.dk– Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Du vil få påsat en eller to applikationer, afhængig af hvilket område, der behandles.

Intensiteten af den elektromagnetiske energi starter ud på et lavt niveau. Under behandlingen skruer vi stolle og roligt energiniveauet op, indtil vi når et passende niveau til netop din kropstype.

Behandlingen tager 30 minutter. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at man får 4-6 behandlinger over 2-3 uger.

Vi tilbyder behandlingen på mave, baller, lår, læg, biceps og triceps.
Umiddelbart efter et afsluttet forløb, vil du kunne se resultatet i form af større og stærkere muskler. Hvis du er i god form, vil du se resultater allerede efter første behandling. Dog vil det endelige resultat vise sig nogle uger efter et afsluttet forløb, da musklerne vokser over tid, og fedtreduktionen sker over uger til måneder.
Insculpt 4.0 er til dig der ønsker at blive strammet op og komme stædige fedtdepoter til livs.
  • Opbygger styrke/muskelmasse, mindsker fedtdepoter og toner kroppen.
  • Kombinationen af den fedtreducerende-og muskeopbyggende effekt, gør Insculpt metoden til den mest effektive (ikke kirugiske) krops-formende behandlingsform på markedet.
Behandlingen er smertefri. Dog kan der forekomme muskelømhed, sammenlignet med den ømhed der kan opstå under en styrketræning ved middel til høj intensistet.
Du kan have det tøj på du ønsker (f.eks. træningstøj, hverdagstøj etc). Dog må du ikke have noget metal på der hvor behandlingen kommer til at foregå. Du kan f.eks. ikke have et metal bælte på, hvis du ønsker at behandle maven.
Ligesom med alt andet muskelvækst skal de resultater du opnår med Insculpt vedligeholdes med regelmæssig træning og sund kost.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig Insculpt behandlinger hvis du:

  • Er gravid eller ammer.
  • Lider af epilepsi.
  • Har tidligere haft et hjerteanfald eller har et svagt hjerte.
  • Har metaliske implantanter i kroppen. F.eks. metalskruer efter en operation eller en pacemaker.
  • Lider af cancer.
  • Har en hjerneskade eller har undergået en hjerneoperation.
  • Har en pacemaker.

Her finder du os

Søndergade 64, 1 sal tv.
8000 Aarhus

Hent dit værdibevis til en prøvebehandling

Du modtager et værdibevis til 1x Insculpt prøvebehandling for kun 500 kr. (normalt 1.000 kr.). Ønsker du at fortsætte behandlingerne, har du mulighed for at opgradere din prøvebehandling for 2.500 kr. og modtage yderligere 5 behandlinger, hvilket er markedets skarpeste pris.

Perfekt til dig der:

Normalpris: 1.000 kr.

Din pris: 500 kr.

Udfyld formularen og modtag dit værdibevis

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil du modtage dit værdibevis via email og sms.